• Δευτ. - Παρ. 9.00 π.μ. - 07.00 μ.μ.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΑΤΜΟ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο βιολογικός καθαρισμός  του οχήματος είναι απαραίτητος ανά  τακτά χρονικά διαστήματα. Επαναφέρει το εσωτερικό κάθε αυτοκινήτου στην αρχική του κατάσταση. Η τεχνική αυτή είναι ικανή να απομακρύνει όλους τους λεκέδες που έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας και έτσι σας διασφαλίζει  ένα καθαρό και υγειές εσωτερικό.

Αφαιρούνται αποτελεσματικά οι λεκέδες γίνεται  απόσμηση  και εξουδετέρωση όλων των βακτηριδίων και  μυκήτων. Τα υλικά είναι βιοδιασπώμενα χωρίς  να αφήνουν κατάλοιπα είναι μικροβιοκτόνα και βακτηριοκτόνα.

Προσφέρουμε: Απολύμανση αντιαλεργική  προστασία και πλήρη απομάκρυνση όλων των μυκήτων και βακτηριδίων.

Εξασφαλίστε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο με την λεπτομερή φροντίδα. Εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

 • Επιβατικά-SUV
 • Φορτηγά(ανεξαρτήτως μεγέθους)
 • Πούλμαν
 • Σχολικά λεωφορεία

Kärcher Professional PUZZI

Ισχυρή, compact μηχανή πλύσης-απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών για μικρότερες επιφάνειες με χαλιά και καθαρισμό ταπετσαριών. Χάρη στην πολύ μικρή ποσότητα υγρασίας που μένει στις επιφάνειες – σε σύγκριση με όλα τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού – ο χρόνος στέγνωσης μειώνεται σημαντικά. Με πτυσσόμενο άγκιστρο για αποθήκευση του καλωδίου και θέση για το εργαλείο χειρός.

'Ενα σχετικό βίντεο :

ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΑΤΜΟ

Οικολογικός καθαρισμός και απολύμανση εσωτερικού χώρου και εξωτερικού χώρου με ατμό. Πρωτοποριακή τεχνολογία καθαρίζει σε βάθος. Γυαλίζει και προστατεύει το χρώμα!

Πλεονεκτήματα
1) Δεν δημιουργεί γρατζουνιές από βούρτσες.

2) Ασύγκριτα καλύτερο καθάρισμα με την πίεση του ατμού και στα δύσκολα σημεία.

3) Οικολογικός καθαρισμός και απολύμανση του εσωτερικού χώρου χωρίς χημικά, μόνο με την ενέργεια του ατμού. Ο ατμός καταστρέφει τα βακτήρια, τα ακάρεα, διώχνει τις δυσάρεστες οσμές (τσιγάρο) και καθαρίζει τους αεραγωγούς του κλιματισμού (αποβακτηρίωση συστήματος θέρμανσης/κλιματισμού) ιδανικός υγιεινός καθαρισμός για αυτοκίνητα όπου επιβαίνουν μωρά και μικρά παιδιά.

4) Επαναφέρει το χρώμα του αυτοκινήτου στην φυσική του κατάσταση, το γυαλίζει και το προστατεύει, λόγω της κατάλληλης θερμοκρασίας και πίεσης του ατμού.

5) Καθαρισμός κινητήρα και αφαίρεση λεκέδων από ταπετσαρίες.

6) Δεν χρησιμοποιούνται χημικά-απορρυπαντικά αλλά μόνο νερό υπό μορφή ατμού.

Optima Steamer

Το επαναστατικό Optima Steamer, ιδανικό για επαγγελματικές πρωτοβουλίες στο πλύσιμο των αυτοκινήτων. Οικολογική μέθοδος και η οικονομικότερη στην κατηγορία του.


'Ενα σχετικό βίντεο :

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Όνομα

  Email

  Τηλέφωνο

  Μάρκα/Μοντέλο

  Χιλιόμετρα (προαιρετικά)

  Ημερομηνία/Ώρα

  Υποβάλλοντας αυτή τη φόρμα, θα προγραμματίσετε ένα ραντεβού υπηρεσίας χωρίς καμία υποχρέωση και θα επικοινωνήσετε εντός 48 ωρών με έναν σύμβουλο υπηρεσιών.
  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  Κυριακή Κλειστά
  Δευτέρα 9:00 πμ - 7.00 μμ
  Τρίτη 9:00 πμ - 7.00 μμ
  Τετάρτη 9:00 πμ - 7.00 μμ
  Πέμπτη 9:00 πμ - 7.00 μμ
  Παρασκευή 9:00 πμ - 7.00 μμ
  Σάββατο 08:30 πμ - 2.00 μμ
  Έχετε ερωτήσεις? Καλέστε μας!
  +30 2310444768